Az animék végtelen világa

2016. május 16. 13:10 - Kriszti-chan

Love stage!!

20140813174535257.jpgVigyázat, shounen ai!

"Valahol ebben a világban van egy ajtó, ami az álmaimhoz vezet. Nem tudom hol van. Talán egész életben nem lelek rá. És ha mégis, előfordulhat, hogy zárva lesz előttem..."

Történetünk főszereplője a 18 éves Izumi Sena (képen szőke hajú srác), akinek családja a showbizniszben dolgozik. Anyukája Nagisa Sena, a modellből lett színésznő, apja Seiya Sena a híres Sena-Pro igazgatója, bátyja Shougo pedig egy rock banda énekese. Izumi viszont kilóg a sorból, ő egy otaku, és nem akar a showbizniszben dolgozni, legfőképpen egy gyerekkori "trauma" miatt. Szeret otakuként élni, szobája is erről árulkodik, álma pedig hogy mangaka legyen (bár a rajzolás nem az erőssége).

negedes.pngCsaládja szeretné, ha ő is elindulna a "hagyomány" útján, de Izumi elmenekül az elvárás elől. A suliban a manga klubba jár, és gyakorolja a rajzolást, vagy éppen mangát olvas... Egy nap Izumi hazatérésekor a családja várja negédes mosollyal (képen szőke hajú férfi Izumi apja, a nő az anyja, elől pedig a menedzserük Rei Sagara). Megmutatnak neki egy 10 éves videót, ahol együtt szerepelt a család. A magazin a 10. évforduló alkalmából szeretné, ha a régi szereplőkkel egy új reklámot forgatnának, most az akkor gyerekeket játszó fiú és "lány" esküvőjét forgatnák. Izumi szülei nagyon szeretnék elvállalni a szerepet, viszont Izumi nem ("Nem tudnának inkább kicsik.pngegy olyan lányt szerepeltetni, aki hasonlít rám?").

Izumi bánatára a mostanában híres Ichijou Ryouma csak akkor szerepel a reklámban, ha a régi szereplőkkel forgatják le, és említette, hogy emlékszik a "kislány" különleges szemszínére (képen a 10 évvel ezelőtti reklámból: a sötét hajú srác Ryouma, a szőke pedig Izumi). Izumi továbbra sem akarja vállalni a szerepet, mivel ő fiú, nem akar lányt eljátszani, és amúgy sem szeretne a showbiznisz világába kerülni. Ekkor Rei számon kéri Izumit, hogy mi akar lenni, és hogy fog munkát kapni a jövőben, hiszen célok nélkül ment egyetemre is. A fiú válasza az, hogy mangaka lesz, persze erre Rei kimondja az igazságot, hogy nincs tehetsége. Ekkor Izumi elszalad, Rei végső fegyveréhez, Shougo-hoz fordul segítségért a probléma megoldásában.

sho.pngShougo persze tudja, hogy mivel lehet Izumit bármire rávenni... így Izumi be is sétál a csapdába, és az egész női szereplés dolgot úgy fogja fel, mintha cosplayezés lenne. Aztán eljön a nagy nap, és bár Izumi még nem tudja, de ez a nap megváltoztatja az életét...

 

Ez a 10 részes+1 ova anime nagyon aranyos légkörű, és vicces, így mindenkinek ajánlom, aki nem retten meg a shounen ai műfajtól (természetesen a manga többet mutat). A történet bemutatja, hogy a szerelemben mindenki egyenlő, nem számít a felek neme, és hogy ne add fel a reményt, ha szeretsz valakit, és egy szikrányi esélyt látsz arra, hogy a másik viszont szerethet, ha jobban megismer. 

ddd.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszti-chan.blog.hu/api/trackback/id/tr358721308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az animék végtelen világa
süti beállítások módosítása