Az animék végtelen világa

2017. október 05. 19:59 - Kriszti-chan

Aho Girl

5f2f62b25a1707f41d736912e4705c51.jpgAz Aho Girl egy rövid is őrültség (12x12 perc). Főszereplője Hanabatake Yoshiko, aki nem tudásával hívja fel magára a figyelmet, hanem végtelen gyermeteg lelkével. Sok dolog nem érdekli, összesen három téma számít neki: a banán (kedvenc étele), játék egész nap, és A-kun (Akatsuki Akuru) a lány gyermekkori "barátja" (A-kun ezt nem így gondolja). A részek alatt megismerhetjük egy kicsit Yoshiko-t, és A-kunt is, aki nem tud barátokat szerezni, csak Yoshiko törődik vele, mindenki más fél tőle. Yoshiko révén azonban sikerül egy normális (Sayaka), egy perverz (Yui), és egy kutya barátot, valamint egy "szolgát" is szereznie. A 12 részen át a srácok mindennapjait kísérhetjük végig.

00.jpgEz az anime nem egy komoly műremek, nem halad előre az időben, nincs mögötte nagy sztori, de kikapcsolódásnak ajánlom. Személy szerint reméltem, hogy a szerelmi szálak kicsit jobban előtérbe kerülnek a részek előre haladtával, és A-kun büntetéseit is kicsit durvának találtam Yoshiko-val szemben. Ettől függetlenül minden részen nevettem!

Címkék: anime aho girl
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszti-chan.blog.hu/api/trackback/id/tr5512931805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az animék végtelen világa
süti beállítások módosítása