Az animék végtelen világa

2012. október 20. 00:34 - Kriszti-chan

Hell's Angels (Hells)

hells-angels-trailer-released.jpgMa egy igazán egyedi anime movie-t, a Hells-t hoztam el nektek, melyet a napokban néztem meg. :)

Ez a majd két órás filmecske eltér a hagyományos, jól megszokott rajzolástól, és világtól... 

Történetünk főhőse Amagane Linne, egy fiatal, vidám, szétszórt, segítőkész lányka, aki éppen első napjára siet új iskolájába. Útja közben is megismerhetjük személyiségét... anyja utoléri, és egy noteszt ad át neki, amit a lány szándékosan hagyott otthon, majd nekimegy egy fiúnak, akiről ábrándozni kezd, de gyorsan elhessegeti a gondolatot, és siet tovább az iskolába... Ekkor meglát egy macskát az út közepén, aki felé egy autó közeledik. Habozás nélkül a macskához siet, s megmenti... Ekkor kezdődik Linne kálváriája, hiszen a macskát ugyan megmentette, de saját magát nem...

01.jpgA Hells egy igazán érdekes, elvont kis történet (rajzolást tekintve is) úgyhogy azoknak ajánlom, akik nem riadnak vissza egy kis elvontságtól. Számomra pozitív élmény volt ez a kis film, egyedül a fő gonosszal való csata nyúlt el szerintem a kelleténél jobban, így ott egy kicsit untam a sztorit. Linne személyisége számomra Narutora hajazott, így egész megkedveltem őt. :) Aki megnézi, az vigyázzon, mert nem minden az, aminek látszik! ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszti-chan.blog.hu/api/trackback/id/tr434792371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az animék végtelen világa
süti beállítások módosítása