Az animék végtelen világa

2011. szeptember 02. 11:44 - Kriszti-chan

Kiss x Sis

Mai ismertetőmben egy ecchi animét fogok nektek ajánlani. A 12 részes animének van egy 5 részes OAD változata is (ahol perverzebb a sztori, mint az animében), és természetesen manga is készült belőle.

Történetünk legelején egy kisfiút ment meg két lány egy kutyától, és nyomnak egy-egy puszit a fiú arcára. Főszereplőnk Suminoe Keita, és a korábban említett két lány Ako-nee és Riko-nee (képen Ako a csattos lány), Keita testvérei. A fiú igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen két nővére odavan érte, otthon a nyakába ugorva köszöntik, és kap egy-egy puszit is. A két lány közül Riko a bevállalósabb, a lazább, a szókimondóbb, és az, aki a pillanatnak él, míg testvére, Ako tökéletes ellentettje. De ez csak a látszat... az első részben még érvényes ez a felállás, majd Riko egyre "cukibb" lesz, csöndesebb, és kiderül, hogy nem is ő az, aki annyira bevállalós... :D A Suminoe családban mindennapos a perverzkedés: míg Keita "nyugodtan" fürdik, a lányok az alsógatyáján veszekednek, és még a kaja is odaég.

Egy este, amikor a testvérek egyedül maradnak otthon, Keita elővigyázatosságból belakatolja szobája ajtaját (én 5 lakatot számoltam), de mégis arra ébred, hogy a két lány megkötözte... (szerintem bármelyik szabadulóművész megirigyelhetné a lányok képességeit XD) Reggel pedig maga mellett találja mindkét testvérét. A  valóság és az álom összefonódik, és Keita már nem tudja, hogy mi az igazság az estével kapcsolatban... de az tény, hogy a lányokkal ébredt. A két nővér törődik öccsükkel, és mikor találnak egy iratot, mely szerint szülő-tanár megbeszélés lesz, elhatározzák, hogy elmennek rá, mivel szüleik éppen kirándulnak. Keita sulijában hatalmas rajongói tábor fogadja a lányokat, azonban Keitának elege van a gyakori "kergetőzésből", és hazaküldi őket. Keitáért is rajong egy kis szőke loli, és még páran figyelik. Fiú társai féltékenyek rá, hiszen két csinos, és szép nővére van, akik szeretik őt. Keitáról az a hír terjeng, hogy egy nagy perverz... persze mindig félreértések miatt... ő csak egy átlagos srác szeretne lenni.

Az animében akkor érkezünk fordulóponthoz, amikor a szülők bejelentik, hogy Keita nem vérrokona a lányoknak, így feleségül veheti bármelyikőjüket (érdekes egy család...). Sőt, a szülők máris tippelgetnek, hogy vajon kit vesz el Keita. És a lányok ezután vajon mit fognak tenni? Megkezdődik a harc Keitáért? Keita vajon hogy fog dönteni? Egyáltalán ő akarja ezt az egészet? Megtudhatjátok, ha megnézitek! ;)

Számomra is szórakoztató volt ez az anime, bár sejtettem, hogy mi lesz a végkifejlet. De többen ajánlották a mangát, így majd azt is elkezdem. :) Vicces egy anime, perverz momentumokkal, új szereplőkkel, viszont számomra néha azért volt kicsit "unalmasabb" a sztori, mert egy új szereplőről szólt minimum 2 rész, én viszont a kedvencemmel akartam részt... aki Riko volt... de ezen kívül élvezhető kis alkotás! ^^

Címkék: anime kiss x sis
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszti-chan.blog.hu/api/trackback/id/tr773197491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor054 2014.12.02. 13:31:34

Bocsi hogy ezt ondom de az OAD nem létezik csak OVA van. Te nem kommentálod hanem elmondod a lényeget, de még akkor is jobb kommentet írsz mint: Mangekyo022
Az animék végtelen világa
süti beállítások módosítása