Az animék végtelen világa

2011. december 24. 10:59 - Kriszti-chan

Boldog Karácsonyt!

  

Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt Minden Olvasómnak! ^^ Remélem a továbbiakban is olvasni fogtok engem. ;) Sok ajándékot nektek, és jó fa díszítést! :D Mi még el sem kezdtük, de már eláztam, mivel még mindig nem fejeztem be az ajándék vásárlást... XD

Szólj hozzá!
2011. december 21. 21:37 - Kriszti-chan

Anime idézet

- Eliot Oznak: Te mindig ilyen voltál? Mindig másokért aggódsz, bosszantasz! Edgar ezt mondta a regényében: "nem félek attól, hogy megsebeznek. Nem félek a haláltól, ez a fegyverem." De ugyanúgy összetörte azok szívét, akik bíztak benne. Küzdenie kellett volna! Nem kellett volna elfogadnia a halált!

- Oz: Ezért nem akartam mást is belekeverni! Ez csakis rám tartozik. Engem elfoghatnak, megölhetnek...

- Eliot: Átkozott! Hány embernek akarsz fájdalmat okozni?! Ki akarja, hogy meghalj? Az önfeláldozásod mutatja az önteltségedet! Azt hiszed, hogy bárkit megmenthetsz? Igazából magadat akarod csak védeni! Semmit sem tudsz azokról, akiket otthagytál. Amiért neked ilyen gondolataid vannak, az másoknak nagyon fájdalmas! Azok, akik szeretnek... Azok, akik védenek... Azok, akik téged így, ahogy vagy elfogadnak... Nem akarnak elveszíteni, úgyhogy fejezd be az önfejűséget! Ha nem változtatsz, akkor nem lesz kit megvédened! Akik így gondolkodnak, azok élete senkit nem védhet meg! Ez nem egy átkozott regény! Megsebezheted magad és mások... Örülj annak, hogy élsz! (Pandora Hearts- Eliot Oznak)

Szólj hozzá!
Az animék végtelen világa
süti beállítások módosítása